Fönster Trosa

Välkommen till Houser! Behöver du hjälp med fönster i Trosa? vi utför fönsterbyten och tilläggssisolering.

Friskare hus och bekvämare boende

Uppvärmningen av våra byggnader är en av de största utgifterna man som fastighetsägare utmanas av och allt för ofta beror det på föråldrad byggnadsteknik, gamla fönster och dörrar samt uttjänta eller rent av dåliga uppvärmningssystem. Att sätta sig in och förstå hur allt fungerar och i vilken ände man ska börja kan för gemene man vara svårt.
–Därför finns vi på Houser!

Om oss

Med över 20 års erfarenhet av hus och fastigheter hjälper vi dig som fastighetsägare att identifiera de eventuella svagheter din byggnad lider av och guidar dig till att göra rätt prioriteringar när det kommer till de energiförbättrande åtgärder som finns tillgängliga samt förmedlar förenliga produkter och tjänster. Vi är din partner från start till mål och ser till att allt från val av produkter till installation går som en dans. Med rätt prioriteringar och upplägg är dessutom en komplett energieffektivisering av din byggnad oftast en plussaffär som trots investeringen kommer att spara dig pengar, från dag ett!

Vill du veta mer?
Tveka inte att kontakta oss.

Fönster Trosa

Små & stora uppdrag

Vi kan utföra små korrigeringar till kompletta arbeten. Oavsett vilken omfattning arbetet har, så kommer vi genomföra processen med stort engagemang och fokus på kvalitet.

Alltid nöjda kunder

Vi värdesätter våra kunders nöjdhet, därför jobbar vi mycket med kommunikation och service, för att kunna säkerställa ett bra resultat efter önskemål.

Fönster Trosa

Vad vi erbjuder för tjänster

Fönster Trosa

Som en del av vårt mål att energieffektivisera Sveriges byggnader erbjuder vi fönster till ditt hus. Vare sig du går i tankarna att byta gamla fönster, bygga ut eller bygga nytt så kan vi leverera de fönster och dörrar du önskar. Vi är helt oberoende av tillverkare och väljer ett fönster med material och funktion som vi med vår långa erfarenhet vet att du kommer att bli nöjd med samt ser till att de blir monterade enligt alla konstens regler. Vi står till ert förfogande när det kommer till arbeten inom fönster i Trosa.

Kontakta oss för mer information

6 + 2 =

Houser Effektiva Byggnader AB

Långlid Gård 1, 646 91 Gnesta

0707944894

info@houser.se