Ventilation Gnesta

Är din byggnad upprättad tidigare är 1980 så är din isolering i väggar och tak sannolikt undermåliga och det kan vara en idé att se över dina möjligheter att tilläggsisolera.

Friskare hus och bekvämare boende

Uppvärmningen av våra byggnader är en av de största utgifterna man som fastighetsägare utmanas av och allt för ofta beror det på föråldrad byggnadsteknik, gamla fönster och dörrar samt uttjänta eller rent av dåliga uppvärmningssystem. Att sätta sig in och förstå hur allt fungerar och i vilken ände man ska börja kan för gemene man vara svårt.
–Därför finns vi på Houser!

Om oss

Med över 20 års erfarenhet av hus och fastigheter hjälper vi dig som fastighetsägare att identifiera de eventuella svagheter din byggnad lider av och guidar dig till att göra rätt prioriteringar när det kommer till de energiförbättrande åtgärder som finns tillgängliga samt förmedlar förenliga produkter och tjänster. Vi är din partner från start till mål och ser till att allt från val av produkter till installation går som en dans. Med rätt prioriteringar och upplägg är dessutom en komplett energieffektivisering av din byggnad oftast en plussaffär som trots investeringen kommer att spara dig pengar, från dag ett!

Vill du veta mer?
Tveka inte att kontakta oss.

Ventilation Gnesta

Små & stora uppdrag

Vi kan utföra små korrigeringar till kompletta arbeten. Oavsett vilken omfattning arbetet har, så kommer vi genomföra processen med stort engagemang och fokus på kvalitet.

Alltid nöjda kunder

Vi värdesätter våra kunders nöjdhet, därför jobbar vi mycket med kommunikation och service, för att kunna säkerställa ett bra resultat efter önskemål.

Ventilation Gnesta

Vad vi erbjuder för tjänster

Ventilation Gnesta

Visste du att den största delen av din producerade värme går förlorad i ventilation? För att du som bor i huset och för att byggnaden ska må bra behöver man kontinuerligt byta ut luften i det. Detta sker i allt för hög grad genom så kallat självdrag. En okontrollerad ventilation som lämnar vissa delar oventilerade och andra överventilerade och dragiga. Man släpper dessutom ut uppvärmd luft för att ta in kall, som i sin tur behöver värmas upp för att sedan ventileras ut igen.
Med ett ventilationssystem tar du kontrollen över vilka och hur utrymmen skall ventileras. Dessutom kan du återvinna värmen ur frånluften för att minimera energiförlusten.

 

Ventilation är en del av den energieffektivisering vi på Houser erbjuder våra kunder. Vi är helt oberoende av system och tillverkare och kan således hjälpa dig att välja rätt system samt säkerställa att installationen går smidigt och blir rätt.

 

Oavsett om du vill skapa ett helt tätt klimatskal eller vill välja en modernare metod med väggar som kan andas så har vi lösningarna och vet hur man går till väga.

Kontakta oss för mer information

8 + 9 =

Houser Effektiva Byggnader AB

Långlid Gård 1, 646 91 Gnesta

0707944894

info@houser.se