Snickare Mariefred

Houser kan med över 20 års erfarenhet av branschen hjälpa dig förverkliga ditt drömprojekt. Oavsett om det handlar om ett nytt kök, en utbyggnad eller en altan hjälper vi dig från idé till färdigt objekt.

Friskare hus och bekvämare boende

Uppvärmningen av våra byggnader är en av de största utgifterna man som fastighetsägare utmanas av och allt för ofta beror det på föråldrad byggnadsteknik, gamla fönster och dörrar samt uttjänta eller rent av dåliga uppvärmningssystem. Att sätta sig in och förstå hur allt fungerar och i vilken ände man ska börja kan för gemene man vara svårt.
–Därför finns vi på Houser!

Om oss

Med över 20 års erfarenhet av hus och fastigheter hjälper vi dig som fastighetsägare att identifiera de eventuella svagheter din byggnad lider av och guidar dig till att göra rätt prioriteringar när det kommer till de energiförbättrande åtgärder som finns tillgängliga samt förmedlar förenliga produkter och tjänster. Vi är din partner från start till mål och ser till att allt från val av produkter till installation går som en dans. Med rätt prioriteringar och upplägg är dessutom en komplett energieffektivisering av din byggnad oftast en plussaffär som trots investeringen kommer att spara dig pengar, från dag ett!

Vill du veta mer?
Tveka inte att kontakta oss.

Snickare Gnesta

Små & stora uppdrag

Vi kan utföra små korrigeringar till kompletta arbeten. Oavsett vilken omfattning arbetet har, så kommer vi genomföra processen med stort engagemang och fokus på kvalitet.

Alltid nöjda kunder

Vi värdesätter våra kunders nöjdhet, därför jobbar vi mycket med kommunikation och service, för att kunna säkerställa ett bra resultat efter önskemål.

Snickare Gnesta

Vad vi erbjuder för tjänster

Snickare Mariefred

Houser kan med över 20 års erfarenhet av branschen hjälpa dig förverkliga ditt drömprojekt. Oavsett om det handlar om ett nytt kök, en utbyggnad eller en altan hjälper vi dig från idé till färdigt objekt. Vi vet att det inte är lätt att kunna allt, så vi arbetar i nära relation till både dig som beställare och duktiga leverantörer för att slutresultatet skall bli så bra som det bara går.

 

Housers byggverksamhet är ett komplement till de energieffektiviserande åtgärder vi utför och det ena leder inte sällan till det andra.

Kontakta oss för mer information

13 + 13 =

Houser Effektiva Byggnader AB

Långlid Gård 1, 646 91 Gnesta

0707944894

info@houser.se