Tilläggsisolering Gnesta

Är din byggnad upprättad tidigare är 1980 så är din isolering i väggar och tak sannolikt undermåliga och det kan vara en idé att se över dina möjligheter att tilläggsisolera.

Friskare hus och bekvämare boende

Uppvärmningen av våra byggnader är en av de största utgifterna man som fastighetsägare utmanas av och allt för ofta beror det på föråldrad byggnadsteknik, gamla fönster och dörrar samt uttjänta eller rent av dåliga uppvärmningssystem. Att sätta sig in och förstå hur allt fungerar och i vilken ände man ska börja kan för gemene man vara svårt.
–Därför finns vi på Houser!

Om oss

Med över 20 års erfarenhet av hus och fastigheter hjälper vi dig som fastighetsägare att identifiera de eventuella svagheter din byggnad lider av och guidar dig till att göra rätt prioriteringar när det kommer till de energiförbättrande åtgärder som finns tillgängliga samt förmedlar förenliga produkter och tjänster. Vi är din partner från start till mål och ser till att allt från val av produkter till installation går som en dans. Med rätt prioriteringar och upplägg är dessutom en komplett energieffektivisering av din byggnad oftast en plussaffär som trots investeringen kommer att spara dig pengar, från dag ett!

Vill du veta mer?
Tveka inte att kontakta oss.

Tilläggsisolering Gnesta

Små & stora uppdrag

Vi kan utföra små korrigeringar till kompletta arbeten. Oavsett vilken omfattning arbetet har, så kommer vi genomföra processen med stort engagemang och fokus på kvalitet.

Alltid nöjda kunder

Vi värdesätter våra kunders nöjdhet, därför jobbar vi mycket med kommunikation och service, för att kunna säkerställa ett bra resultat efter önskemål.

Tilläggsisolering Gnesta

Vad vi erbjuder för tjänster

Tilläggsisolering Gnesta

Är din byggnad upprättad tidigare är 1980 så är din isolering i väggar och tak sannolikt undermåliga och det kan vara en idé att se över dina möjligheter att tilläggsisolera. Att tilläggsisolera taket kan vara det mest kostnadseffektiva tillvägagångssättet att energieffektivisera din byggnad som finns. Även väggar och grundmur lönar sig oftast att tilläggsisolera vilket kräver lite större åtgärder men möjliggör exempelvis en uppfräschad fasad eller inre uppdateringar såsom ny el och ytskikt.

 

Oavsett om du vill skapa ett helt tätt klimatskal eller vill välja en modernare metod med väggar som kan andas så har vi lösningarna och vet hur man går till väga.

Kontakta oss för mer information

12 + 9 =

Houser Effektiva Byggnader AB

Långlid Gård 1, 646 91 Gnesta

0707944894

info@houser.se