Ventilation för friskare, effektivare byggnader

Visste du att den största delen av din producerade värme går förlorad i ventilation? För att du som bor i huset och för att byggnaden ska må bra behöver man kontinuerligt byta ut luften i det.

Ventilation

Visste du att den största delen av din producerade värme går förlorad i ventilation? För att du som bor i huset och för att byggnaden ska må bra behöver man kontinuerligt byta ut luften i det. Detta sker i allt för hög grad genom så kallat självdrag. En okontrollerad ventilation som lämnar vissa delar oventilerade och andra överventilerade och dragiga. Man släpper dessutom ut uppvärmd luft för att ta in kall, som i sin tur behöver värmas upp för att sedan ventileras ut igen.
Med ett ventilationssystem tar du kontrollen över vilka och hur utrymmen skall ventileras. Dessutom kan du återvinna värmen ur frånluften för att minimera energiförlusten.

Ventilation är en del av den energieffektivisering vi på Houser erbjuder våra kunder. Vi är helt oberoende av system och tillverkare och kan således hjälpa dig att välja rätt system samt säkerställa att installationen går smidigt och blir rätt.

Om oss

Uppvärmningen av våra byggnader är en av de största utgifterna man som fastighetsägare utmanas av och allt för ofta beror det på föråldrad byggnadsteknik, gamla fönster och dörrar samt uttjänta eller rent av dåliga uppvärmningssystem. Att sätta sig in och förstå hur allt fungerar och i vilken ände man ska börja kan för gemene man vara svårt.
–Därför finns vi på Houser!

Med över 20 års erfarenhet av hus och fastigheter hjälper vi dig som fastighetsägare att identifiera de eventuella svagheter din byggnad lider av och guidar dig till att göra rätt prioriteringar när det kommer till de energiförbättrande åtgärder som finns tillgängliga samt förmedlar förenliga produkter och tjänster. Vi är din partner från start till mål och ser till att allt från val av produkter till installation går som en dans. Med rätt prioriteringar och upplägg är dessutom en komplett energieffektivisering av din byggnad oftast en plusaffär som trots investeringen kommer att spara dig pengar, från dag ett!

Vill du veta mer?
Tveka inte att kontakta oss.

Facebook Posts

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
4 months ago
Houser AB

Ett bra exempel på hur man kan lyfta en tråkig trapphall till något fantastiskt! ... See MoreSee Less

Ett bra exempel på hur man kan lyfta en tråkig trapphall till något fantastiskt!Image attachment
4 months ago
Houser AB

Att byta ytterdörr ger inte bara en energibesparing utan medför även en möjlighet att lyfta ditt hus estetiskt. Tillsammans med en Yale Doorman digitalt låshandtag får du också möjlighet att släppa in folk även om du inte är hemma eller programmera tillfälliga användare som till exempel hantverkare eller släktingar. ... See MoreSee Less

Att byta ytterdörr ger inte bara en energibesparing utan medför även en möjlighet att lyfta ditt hus estetiskt. Tillsammans med en Yale Doorman digitalt låshandtag får du också möjlighet att släppa in folk även om du inte är hemma eller programmera tillfälliga användare som till exempel hantverkare eller släktingar.
4 months ago
Houser AB

Isolering är inte "bara" isolering. På denna utbyggnad bedömdes det att träfiberisolering var det mest lämpliga. Träfiber är inte bara ett bra material för värmeisolering utan det leder även bort eventuell fukt och låter konstruktionen torka ut till skillnad från sedvanlig glas- eller mineralull som inte har samma hygroskopiska egenskaper.

Har du frågor om isolering så tveka inte att höra av dig!
... See MoreSee Less

Isolering är inte bara isolering. På denna utbyggnad bedömdes det att träfiberisolering var det mest lämpliga. Träfiber är inte bara ett bra material för värmeisolering utan det leder även bort eventuell fukt och låter konstruktionen torka ut till skillnad från sedvanlig glas- eller mineralull som inte har samma hygroskopiska egenskaper.

Har du frågor om isolering så tveka inte att höra av dig!
4 months ago
Houser AB

Houser hjälper dig att göra rätt prioriteringar när du vill energieffektivisera din byggnad. Fönster, dörrar, isolering, ventilation och uppvärmningssystem är exempel på produkter vi förmedlar tillsammans med förenliga tjänster.

Utöver det utför Houser även hantverkstjänster såsom renovering samt om- och tillbyggnationer.
... See MoreSee Less

4 months ago
Houser AB

... See MoreSee Less

Load more

Kontakta oss för mer information

7 + 5 =

Houser Effektiva Byggnader AB

Långlid Gård 1, 646 91 Gnesta

0707944894

info@houser.se